Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

GAP hızla devam ediyor

Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü Şanlıurfa’da yaptığı yatırımlarla münbit toprakları su ile buluşturmaya, vatandaşlara içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerde ki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

“4 BARAJ VE 3 GÖLET İNŞAATI DEVAM EDİYOR”

Şanlıurfa`nın münbit topraklarını sulamaya açmak için son 15 yılda, 2 Baraj ve 4 Gölet inşa edildi. Siverek Külhan Barajı ve Viranşehir Nohutlu Barajı hizmete alındı. İçlerinde Taşbasan Depolaması, Siverek Çamurlu Gölet`inin olduğu 4 Gölet`i tamamlayarak hizmete alındı. Siverek ilçesinde Taşıkara ve Narlıkaya Barajları, Birecik ilçesinde Mezra ve Karakız Barajları ve Siverek ilçesinde 3 adet Gölet`in inşaat çalışmaları devam ediyor.

Viranşehir Nohut Göleti bittiğinde toplam 3.720 dönüm tarım arazisi suya kavuşacak.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Devlet Su İşleri (DSİ) Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğü:

“Bölge Müdürümüz Mahmut Berber, Bölge Müdür yardımcısı Abdullah Nacar, Havza yönetimi Şube Müdürü Kenan Hastaoğlu ile birlikte Viranşehir Nohutlu Göletinde incelemelerde bulundu”denildi.

Anahtar Kelimeler:
GAP Hızla Devam Ediyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49