Bu haber kez okundu.

Futbolcular Sezon Öncesi Sağlık Kontrolünden Geçti
Şanlıurfasporun sağlık sponsoru OSM Ortadoğu Hastanesinde Sarı yeşilli ekip yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçirildi. Kamuoyunda adı duyulan yeni transferleri karşısında gören hasta yakınları fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.
Hastanenin İdari İşler Direktörü Mustafa Akkaya’nın eşlik ettiği futbolcuların kardiyoloji muayenesini Prof. Dr. Emir Kübilay Şenen ve uzman Dr. İbrahim Halil Altıparmak yaptı.
EKG ve EFOR testinden geçen futbolcular daha sonra dahiliye polikliniğine geçti.
Aynı zamanda Şanlıurfaspor Klubünün Yönetim Kurulu üyesi de olan Uzm Dr. Faruk Baysal tarafından yapılan Dahiliye muayenesinin ardından Ortopedi polikliniğinde Opr. Dr. Mithat Yazar tarafından görülü. Futbolcuların genel değerlendirmesi de Genel cerrahi uzmanı Opr. Dr. Turgay Yüksel gerçekleştirdi
Yapılan rutin taramada futbolcularda herhangi bir problemin olmadığı belirlendi. Kontrolleri tamamlanan sarı yeşilli ekip hastaneden ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48