Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Futbol Turnuvası Sona Erdi
Osmanbey Kampüsü BESYO Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve 16 takımın katıldığı salon futbolu turnuvası eleminasyon usulüne göre yapıldı.
Oynadığı 4 maçı da alarak turnuvanın şampiyonu olan Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, şampiyonluk kupasını Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın'ın elinden aldılar.
Final maçını tribünde seyreden Rektör Taşaltın maç sonrasında her iki takımı fotbolcularını tek tek kutlayarak kendilerine madalya taktı.
Final maçını seyretmeye Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’ın yanı sıra Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Tahir Güllüoğlu, Doç.Dr.Muslihiddin Emre Erkuş BESYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Gökhan, SKS Dair başkanı Fethi Şanda ve bir kısım taraftar gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49