Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada urfahaber urfa

Bu haber kez okundu.

Fuhuş yapan Suriyeliler yakalandı
Şanlıurfa’da fuhuş yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 5’i kadın Suriye uyruklu 8 kişi yakaladı. Gözaltına alınanlardan Abdulcelil Hacı’nin eşine zorla fuhuş yaptırdığı belirlendi.
Kentin Abide semtinde bulunan Ali Şelli Parkında fuhuş pazarlığı yapıldığı yönünde yapılan ihbarın ardından hareket geçen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri söz konusu park ile çevresinde şüphelendiği bazı kişileri takibe aldı. Yapılan bir haftalık takibin ardından polis fuhuş yaptığını belirlediği ülkesindeki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya gelen Suriye uyruklu G.A’yı yakaladı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen 18 yaşındaki G.A polise verdiği ifadesinde kocasının kendisine fuhuş yaptırdığını söyledi. Polisin istediği üzerine G.A telefonla aradığı kocasına buluşmak istediğini söyledi. Abdülcelil Hacı eşi ile buluşmak için verilen adrese geldiğinde Polis tarafından gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Suriyeli koca sorgusunda merkez Karaköprü İlçesinin Akbayır Mahallesindeki bir evde kalan 3 Suriyeli kadına da fuhuş yaptırıldığını anlattı. Eşine zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen Abdülcelil Hacı’nın verdiği adrese operasyon düzenleyen polis evde bulunan 18 yaşlarındaki Suriye uyruklu Y.Ş, S.H ile N.K’ ile bu kadınlara fuhuş için yer temin eden 2 erkeği gözaltına aldı. Suriyeli kadınlar Ahlak Büro Amirliğindeki sorgulamaların patroniçe olduğunu söyledikleri engelli H.C’nin kendilerini pazarladığını söyledi. Polis Suriyeli kadınları pazarladığı iddia edilen Suriye uyruklu protez bacaklı patroniçe’yi Balıklıgölde yakalayarak gözaltına aldı. Kocası tarafından zorla fuhuş yaptırılan G.A, eşini erkeklere pazarlayan Abdülcelil Hacı, Y.Ş, S.H, N.K, patroniçe H.C ile kadınlara fuhuş yaparken yer temin eden Suriye uyruklu 2 kişi getirildikleri Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastalıklı olup olmadıklarının belirlenmesi için kan örnekleri alınan 8 kişi hastanedeki işlemlerinin ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49