Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Fırıncıların Tava İsyanı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde fırın yemeklerinin yapıldığı fırınlarda özellikle ramazan ayında daha da fazla olan tava, patlıcan, biber yemekleri fırına gönderen vatandaşlar fırıncıları mağdur ediyor. 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan fırın işletmecisi Faruk Yıldız,  “Havaların sıcak olması ve bu sene Ramazan ayının temmuz ayına denk gelmesi işlerimizi daha da zorlaştırıyor. Bunun yanı sıra iftara saatler kala evlerden gelen tepsiler bize zor anlar yaşatıyor. Hamurumuzu hazırlayıp pişirmeye geçeceğimiz zaman fırında yer olmadığı için bekliyoruz. Biz de iftar saatinde fırının önünde bekleyen vatandaşlar da mağdur oluyor, gönderilen tepsilerden para almıyoruz ama bunun için tepsilerden para almayı düşündük fakat bu defa vatandaşlar buna yanaşmıyor, bu konuda vatandaşlarımızın da bu konuda hassas olmasını istiyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49