Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, 'Urfalı vekil diyorlar içlerinde Urfalı yok'
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Adayı Ahmet Akay Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Teşkilat Üyeleri ileseçim bürosu açılışlarına katıldı. Bakan Fakıbaba ilk olarak Eyyübiye İlçesi Dolutepe Kırsal Mahallesi’nde bölge muhtarları ile bir araya geldi. Bakan Fakıbaba, daha sonra Eyyübiye’ye bağlı Yardımcı Mahallesi’nde Ahmet Akay’ın seçim bürosu açılışına katıldı.
Seçim bürosu açılışında konuşan Bakan Fakıbaba, açılış öncesi muhtarlarla bir araya geldiğini hatırlatırken, “Çok değerli muhtar arkadaşlarım 15-20 arkadaşımın ismi sayıldı bugün ovada dolaştım. Sizlerle beraber olmak bizler için büyük bir gurur, büyük bir mutluluk enin olun o kadar misafirperver insanlarsınız ki Allah sizlerden razı olsun siz görevinizi yapıyorsunuz 24 Haziran’a kadar beraber çalışacağız. Ama 24 Haziran’dan sonra siz Ahmet Fakıbaba’yı Başhekimliğinden, Belediye Başkanlığından, Milletvekilliğinden, Tarım Bakanlığı’ndan tanıyorsunuz. Çok değerli hemşerilerim Ahmet Fakıbaba ve 14 tane arkadaşımız benden değerliler hepsi. Biz bir şey söylersek öyle ezbere konuşmayız, bu kardeşiniz bir buçuk yıl içerisinde eğer Dedaş sorununu çözmezse istifa edecektir.” İfadelerini kullandı.
Bakan Fakıbaba daha sonra Haliliye’de sağlık personelleri tarafından açılan seçim bürosunu ziyaret etti. burada sağlık personelleri ile bir araya gelen Bakan Fakıbaba, meslektaşlarının kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bakanlık sürecinde Şanlıurfa için yaptığı projeleri anlatan Bakan Fakıbaba, ““Biz iftardan önce Tarım Bakanlığı’nın çok önemli projelerine imza attık. Açılışlar gerçekleştirdik. Bir taraftan Tarım Bakanı olarak Türkiye’yi yönetirken diğer taraftan da bu kardeşiniz 10 ay içerisinde Şanlıurfa’ya 25’in üzerinde muhteşem projeler kazandırdı” ifadelerini kullandı.
Bakan Fakıbaba kendisi için “Yerli” sloganı atılması üzerine HDP’yi işaret ederek “ Bakın benim için yerli diyorsunuz. Diğer partilere bakıyorum hiç Urfalı yok içerisinde. Yani şimdi Urfalı yok ama adı Urfa vekili. Hadi bir tane dışarıdan getirilir diyelim ama bunların hepsi dışardan gelmiş içlerinde Urfalı yok. Fotoğraflarını göremiyoruz, fotoğrafları yok, fotoğraf neden yok? Ahmet Eşref Fakıbaba’yı görebiliyorsunuz. Bizde 14 arkadaşımızın da fotoğrafı var. Onun için Urfalılar bu oyunu bilir kürt, Türk, Arap benim canımdır canım, bizler et tırnağız. Biz ideolojik bir siyaset yapmıyoruz, biz hizmetkarlık yapıyoruz biz hizmet üretiriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48