Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, "Çiftçilerimizi Bilgi, Arazilerimizi Su İle Buluşturuyoruz"

Türkiye'nin dört bir tarafından firmaların akın ettiği Fuar Merkezi, Güneydoğu ekonomisinin yüzü olmaya devam ediyor. 26-29 Nisan tarihleri arasında kapılarını açan Tarım Fuarının açılışını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakkıbaba gerçekleştirdi.

Burada bir konuşma yapan Bakan Fakıbaba, dünyanın ekonomik gelişiminin en önemli unsurunun tarım olduğunu belirtti.

FAKIBABA, "ÇİFTÇİLERİMİZİ BİLGİ, ARAZİLERİMİZİ SU İLE BULUŞTURUYORUZ"

"Fuar Merkezinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediyemizi ve mühendisinden işçisine kadar herkesi tebrik ediyorum" diyerek sözlerine başlayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakkıbaba, " Her zaman söylediğimiz gibi çiftçimizi bilgi ile arazilerimizi de su ile buluşturuyoruz. Özellikle üniversite ortamlarında mühendis arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde dünyanın ekonomik gelişiminin tarım ile devam ettiğini belirtiyoruz. Gıdasız bir ülke gelişmiş ve özgür bir ülke olarak sayılamaz. Üretilen ürünlerin kalitesinde en büyük pay sahibi olan mühendislerimizdir. İnşallah bunlar ilerleyen günlerde gerçekleştirilecektir. Ve bunun olmaması hiç bir sebep yok. Bizim insanlarımız çok çalışkan ve yapamayacakları hiç bir şey yoktur" şeklinde konuştu.

KIZILDEMİR, "FUARLAR, SANAYİCİLERİMİZİ VE TÜCCARLARIMIZI, TÜKETİCİYLE BULUŞTURMA YERLERİDİR"

"Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz Şanlıurfa Tarım Fuarının açılışına hoş geldiniz" diyen Başkan Vekili İsa Kızıldemir, "Fuarlar Sanayicilerimizi ve Tüccarlarımızı, tüketiciyle buluşturma yerleridir. Fuarlar hem alışverişin hem de iş birliği bağlantılarının temellerinin atıldığı ve en yenilikçi ürünlerin sergilendiği yerlerdir. Tarım şehri olan Şanlıurfa'mızın sektörde daha modern ve teknolojik yaklaşımların yapılması adına ekonomik anlamda katkı sunmak adına bu tür fuarları sunuyoruz. Bölgenin en büyük ve modern fuar merkezlerinden biri olan Fuar merkezimizde kurulan tarım fuarının hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48