Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, 15 Yılda Hükümet Olarak Çok Önemli Çalışmalar Yaptık

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Halil Özcan ile birlikte Harran ilçesine bağlı İmam Bakır Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Bakan Fakıbaba, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında Milletvekili adayları esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba sahada yer alarak vatandaşlar ile iç içe olmaya devam ediyor.

Fakıbaba, 15 Yılda Hükümet Olarak Çok Önemli Çalışmalar Yaptık

Harran ilçesinde gerçekleştirilen temel atma törenin ardından Harran ilçesine bağlı İmam Bakır Mahalle muhtarlığını ziyaret eden Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, "İlçede gördüğümüz yoğun ilgiden dolayı tüm Harranlı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Ova her zaman AK Partisine bağlı bir kitledir ve bu kitleyi bugün tekrardan görmekten çok mutlu oldum. Bizler elimizden geldiğince insanlarımıza layık olmaya, hizmet etmeye ve onların problemlerini çözmek en önemli vazifemizdir. 15 Yılda hükümet olarak çok önemli çalışmalar yaptık ve bölge halkı olsun, Şanlıurfa halkı olsun bu hizmetlerin farkında ve şunu gururla gördüm ki ova halkı şunu söylüyor yaparsa yine AK Parti yapar. Ova halkının bizlere söylediği Cumhurbaşkanımızın görevine mutlaka devam etmesi, Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekliyoruz bunun yanında Cumhurbaşkanımızın yanında güçlü bir meclisin yer alması için tüm oylarımızı AK Partiye vereceğiz çünkü biz Mecliste çoğunluğu olan güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Şanlıurfa, güçlü Türkiye istiyoruz ve bu konuda Şanlıurfalı kardeşlerim özellikle Harranlı hemşerilerimin bu bilinçte olması beni çok mutlu etti ben Harranlı kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

AK Aday Özcan, Harran Ovası 24 Haziranda AK Partinin Kalesi Olacaktır.

Harran da bulunan vatandaşların AK Parti Davasına sahip çıktığının altını çizen Vekil Halil Özcan, "Harranlı kardeşlerimiz ile sohbet ettiğimizde AK Parti Davasına bizden daha çok sahip çıktıklarını görmek bizleri 24 Haziran seçimleri adına mutlu ediyor. Bizler AK Parti hükümeti olarak seçim çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ise Şanlıurfa'mıza yatırımlarımızı sürdürüyoruz bugün Harran ilçemizde yaptığımız temel atma töreni de buna çok güzel bir örnektir diğer partiler seçim öncesinde gidecek miyim kalacak mıyım diye hesap yaptığında yatırımlarını her zaman seçim sonrasında erteliyor ama bizler yatırımlarımızı sürdürerek 24 Haziran da bu yolda devam edeceğimizi göstermek istiyoruz. Ova olarak 24 Haziranda AK Partinin kalesi olma noktasında Türkiye' de ses getirecek ve dikkat çekecek bir sonuç elde edecektir" şeklinde konuştu.

İmam Bakır Mahalle Muhtarı Ahmet Tokdemir ise, "Bakanımızın gerçekleştirdiği ziyaret bizleri çok memnun ve mutlu etmiştir. Bizler her daim AK Partinin destekçisi ve bu kervanın yolcusuyuz. Biz Ova halkı olarak devletimizin ve hükümetimizin devam etmesini istiyoruz. Bakanımızın ziyaretlerinin sürekli devam etmesini her daim aramızda görmeyi çok istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49