Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de Üç Mahalleye Daha Doğalgaz Müjdesi
Doğalgaz hattı döşenen ve test çalışmaları tamamlanan Hayati Harrani ve Ruha Mahallelerindeki yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tüm belediye ekiplerinin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, “Geçen yıl Eyyübiye’ye doğalgaz kazandırmıştık. Bu nedenle kazı çalışmalarımız oldu. Şimdi yapılan kazı çalışmalarıyla tahrip olan yerlerin onarımı için altı mahallemizde çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. İnşallah kısa bir zamanda tüm sıkıntıları gidermiş olacağız” dedi.
Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerine de doğalgaz ulaştırmak için görüşme halinde olduklarını ve gelişmeleri yakında kamuoyuna açıklayacaklarını dile getiren Başkan Kuş, “Şimdiden mahalle sakinlerimize müjdemizi verelim. Tabi orada da kazı çalışmalarımız olacak. Oradaki vatandaşların da sabır göstermelerini diliyorum. Doğalgazın ulaştığı dört mahallemize de hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
Hayati Harrani Mahallesi 4009 ve Ruha Mahallesi 4307. Sokaklarda çalışan Fen İşleri Ekipleri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Kuş’a, incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak, Muhtarlar Fethi Kaya ve Mehmet Polat da eşlik etti.
Mahallelerine ulaşan doğalgazdan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden Ruha Mahallesi Muhtarı Mehmet Polat da kazılan yerlerin yeniden düzenlenmesi için bir ay önce çalışmaların başladığını ve kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, “İnşallah çalışmalar tamamlanınca mahallemiz daha temiz ve güzel olacak. Başkanımıza ve Fen İşleri Müdürümüze teşekkür ederim” dedi.
Başkan Mehmet Kuş’un sözünü tuttuğunu ve mahallelerinin doğalgaza kavuştuğunu belirten Hayati Harrani Mahallesi Muhtarı Fethi Kaya ise “Şimdi üstyapı düzenlemesi yapılıyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48