Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de 6 ton kokuşmuş ve tarihi geçmiş tavuk ve ciğer imha edildi

Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bağlı gıda birimi ve Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri Evren sanayi sitesi Gıdacılar sitesinde bulunan bir işletmeye düzenlenen denetim kapsamında piyasaya sürülmek üzere 3 ton kokuşmuş son kullanma tarihi geçmiş tavuk eti ile 3 ton ciğer ele geçirildi.

Halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini sürdüren Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda birimi ve Eyyübiye Belediyesi Zabıta Ekipleri, ile ortaklaşa olarak düzenledikleri denetimler kapsamında Evren Sanayi bölgesinde yer alan Gıdacılar sitesinde yapılan denetlerde bir işletmede 3 ton kokuşmuş ve son kullanma tarihi geçmiş tavuk eti ile 3 ton ciğer ele geçirildi. Son kullanma tarihleri tek tek kontrol edilen tavuk etleri el konularak imha edildi. İşletmeye idare işlem uygulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49