Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Millet Bahçesi’nin Gece Görüntüsü Büyük Beğeni Kazandı

Şanlıurfa’nın nüfus yoğunluğu en fazla olduğu ilçede, halkın nefes alacağı rekreasyon alanlarından en büyüğünün inşa edildiği Eyyübiye Millet Bahçesi’nin, havadan çekilmiş gece görüntüsünü sosyal medya hesabından “Az kaldı... Eyyübiyem her şeyin en güzeline layık. Bölgenin en büyük Millet Bahçesi Eyyübiyeli hemşehrilerimi ağırlamaya hazırlanıyor” notuyla paylaşan Başkan Kuş’un paylaşımı, büyük ilgi gördü.

180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük ve Türkiye’nin en kapsamlı millet bahçeleri arasında yer alan Eyyübiye Millet Bahçesi içerisinde, spor ve yürüyüş alanları, mesire yerleri, biyolojik gölet, futbol, voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu, millet kıraathanesi, kütüphane, düğün ve etkinlik salonu gibi çok sayıda donatı yer alıyor.

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana ilçede yaşayan her kesimin hayatına dokunan ve özellikle gençlere yönelik eğitim yatırımlarıyla dikkat çeken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, şu ana kadar ilçeye 38 yeni park, 22 halı saha, 1 spor kompleksi, yüzlerce gencin istihdam edileceği bir fabrika binası, bölge ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlamaya başlayan Eyyübiye Sera Kent, sıfır atık geri dönüşüm tesisi gibi yüzlerce yatırım kazandırdı.

Son bir yıl içerisinde ilçedeki 11 mahalleye doğalgaz ulaştırılmasını da temin eden Başkan Mehmet Kuş, 2022 yılı belediye bütçesinin yarısından fazlasını eğitim yatırımlarına ayırdı. Nüfus yaş ortalaması 19,6 olan ilçede, gençlerin eğitimde başarılı olması için kitap otaklarına ilave olarak gençlik merkezleri, dört yeni eğitim otağı, Onikiler ve Yenice Mahalleleri’nde dershane büyüklüğünde iki ayrı sınav merkezi kuran Başkan Kuş, ilçede yaşayan tüm gençlerin en iyi şekilde eğitim alması için tüm imkânları seferber etmiş durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49