Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden Anlamlı Proje
Eyyübiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Rehabilitasyon merkezi öğrencilerine öğretmenleri tarafından inceleme gezi programı kapsamında mısır ve pamuklu bir tarlaya götürüldü. Öğrenciler mısır ve pamuk ile ilgili bilgi alıp toplanmasına yardım etti.
Özel Gereksinimli (engelli) Çocukların, toplumsal uyum ve günlük yaşam becerilerini arttırmak amacıyla Eyyübiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden örnek bir sosyal sorumluluk projesi ile Kentte bulunan Rehabilitasyon merkezi öğrencilerine yönelik, öğretmenleri eşliğinde Eyyübiye ilçesine bağlı Akçamescit mahallesine götürülerek, Süt üretimi yapan büyükbaş hayvan çiftliği ziyareti, akabinde Mısır tarlasında mısır hasat işlemi, Pamuk tarlasında pamuk toplama işlemi ile ilgili faaliyetler düzenlenmiştir.
Günün sonunda ise İlçe Tarım Müdürü Sayın İsa İzgi, çocuklara oyuncak hediyeler dağıtarak yaptığı açıklamada; "Siz değerli, yüreği çocuk konusunda iyilik, yardımseverlik anlamında pır pır eden küçükler, büyükler, arkadaşlar; sizlerin de bu çocuklarımıza vereceğiniz moral, motivasyon ve eğitime ihtiyaçları var, diyerek Gerek İlçemize bağlı çiftçilerimizin, gerekse sosyal projeler kapsamında Eğitimlerimiz İlçe Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından düzenli olarak devam edecektir"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49