Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de silahlı saldırı

Olay Eyyübiye ilçesine bağlı Dede Osman Mahallesi 2579 sokakta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yürüyen 23 yaşındaki Eyyüp B. isimli genç, silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen saldırgandan kurtulmak isteyen yaralı, dar sokakta yürüdükten sonra yere yığıldı. Saldırının ardından olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan 23 yaşındaki Eyyüp B. isimli gence sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Balıklıgöl Devlet hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinden yaya olarak kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerinde güvenlik önlemi alındı. Olay yeri inceleme ekipleri de bölgede delil araması yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49