Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de Grup Trio Müzik Dinletisi

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Grup Trio müzik dinletisi, Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde düzenlendi. Kanuni Göksel Baktagir önderliğinde Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi (Eski Reji Kilisesi)’nde gerçekleşen Grup Trio konseri, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.’ Kervansaray-3’,’Günlük’, ‘Doğu Rüzgarı’ gibi 14 albümü bulunan ve aynı zamanda İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu’ndaki asli görevinin yanında müzik çalışmalarını, İstanbul Fasıl Topluluğu ve İstanbul Tasavvuf .Musikisi Topluluğu’nda sürdüren ve bu yıl Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerinde müzik ödülünü alan Kanuni Göksel Baktagir’in önderliğinde sahne alan Grup Trio birbirinden güzel eserleri dinleyenler için seslendirdi. Keman ’da Can Olgun, Viyolonsel ’de Murat Süngü’nün eşlik ettiği Göksel Baktagir ve Grup Trio’ya zaman zaman Şanlıurfalı sanatçılar da eşlik etti. unutulmaz anların yaşandığı müzik dinletisi sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci tarafından Grup Trio ekibine günün anlam ve önemine binaen çiçek ve plaket takdim edildi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen müzik dinletisinden dolayı Başkan Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Kanuni Göksel Baktagir, Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ayşe Ekinci ise,” Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci adına hepinize selamlarımı iletiyorum. Bu gecenin organize edilmesi için ciddi bir efor sarf edildi. Bugün burada kulaklarımızın pasını silen birbirinden değerli sanatçılarımızı ağırlamaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaEyyübiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49