Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesinden toplu açılış!
Eyyübiye Belediyesi tarafından Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Sera Kent 1. Etap Projesi, 3 Park ve 2 Halı Sahanın açılışı gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Eyyübiye Belediyesi'nce düzenlenen açılış törenine ev sahibi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un yanısıra Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar ve Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Selçuklu Mahallesi’ndeki eski hayvan pazarı yerine inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu önünde gerçekleşen törende protokol konuşmalarının ardından kurdele kesildi. Böylece yarı olimpik yüzme havuzu, 3 park, 2 halı saha ve Sera Kent'in 1'inci etabı hizmete açıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çok değerli bir birinden güzel hizmetlerin daha ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49