Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye' Belediyesinden toplu açılış
Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Temmuz Mahallesi Şelale park, Kitap Otağı, Yardımcı parkı, 5 halı saha ve 3 Muhtar Evi, 15 Temmuz mah buallesi Ayhan Şahenk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yanında düzenlen törenle açıldı.

Açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal, Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, MKYK Üyesi Vildan Polat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Anavatan il başkanı Halil Aslan,Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Temmuz mahallesi Şelale park, 15 Temmuz mahallesi Kitap Otağı, Yardımcı mahallesi sosyal donatı alanı, TOKİ (Batıkent) halı saha, Kito Deresi Halı saha, İkizce mahallesi halı saha, Yamaçaltı mahallesi halı saha, Yardımcı mahallesi Halı saha, Ruha mahallesi Muhtar evi, 15 Temmuz mahallesi muhtar evi, Karakoyunlu mahallesi muhtar evi açılışı yapıldı.
HERKES BOYUNA GÖRE DE HAREKET ETSİN”
Açılışta konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar: “Milletvekilimiz az önce bir latife yaptı herkes boyuna göre konuşsun diye bende ilave yapacağım herkes boyuna göre de hareket etsin diyeceğim. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde boyumuza göre hareket ediyoruz. Bugün yapılanlar yapacağımızın teminatı bunlar daha bir başlangıç bunlar daha çok ufak hizmetler” dedi.
AÇILIŞLARIMIZ ARTIK TOPLU AÇILIŞ ŞEKLİNE DÖNÜŞTÜ”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise: “Bundan önce yine Haliliye Belediye Başkanımız ve Eyyübiye Belediye Başkanımız toplu açılışlar yapmıştı. Bugün yine Eyyübiye Belediyemizin 3 muhtar evi, 2 tane parkımız, 5 tane halı sahamızın açılışını yaptık” ifadelerini kullandı
BAŞKANIMIZ BİR UFUK ÇİZDİ BİZE”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise: “Başkanımız bir ufuk çizdi bize, masal şehri dedi Şanlıurfa ama ben hep söylerim kutsalmış bir şehir. Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra ciddi manada maneviyat odağı, maneviyat merkezi, peygamberler şehri burası” diye konuştu.
VATANDAŞIMIZ EMREDECEK BİZ YAPACAĞIZ”
Son olarak açılışta konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş: “Açılışa hazır olan 15 Temmuz Şelale parkımızın öncesi gerçekten işler açısıydı. Bu mahalleyi gezerken vatandaşlarımızın çok ciddi sitemleri, serzenişleri vardı bize ve bizde bu sitemlere duyarsız kalmadık. Seçimlerden önce ve seçimlerden sonra vatandaşımız emredecek biz yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48