Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesinden Öğrencilere Tiyatro Gösterimi

Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği ‘Ovanın Başakları Okuyor’ kitap okuma yarışmasında başarılı olan öğrencilere, tiyatro gösterimi yapıldı. Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan ‘Ovanın Başakları Okuyor’ kitap okuma yarışması ve Bilim Fuarı, Ambartepe Ortaokulu, Altınbaşak Ortaokulu, Maskan Ortaokulu, İkizce Ortaokulu, Güzelkuyu Ortaokulu ve Uğurlu Orta Okullarının katılımıyla başlamıştı. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, kelime dağarcığını geliştirmek, düşünmeye sevk ederek yaratıcılığı artırmaya katkı sunmak ve aynı zamanda ilçedeki öğrencilerin genel kültür seviyelerini geliştirmek için hayata geçirilen projede başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek. Projenin açılışında konuşan ve öğrencilere verilecek hediyelerin dışında tablet sözü ve tiyatro etkinliği sözü veren Başkan Kuş’un talimatı, Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından yerine getirildi. Eyyübiye Belediyesi Batıkent Kültür Merkezinde düzenlenen ve başarılı öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği tiyatro gösterisinin, proje kapsamında tüm okullara da yayılması için çalışma başlatıldı.

Etkinliğe katılan öğrenciler, kendilerine sundukları imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49