Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesinden kadınlara pozitif ayrımcılık

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kadın Destek ve Yaşam Merkezlerindeki kurslara katılan kursiyerler, sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti. Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kadın Destek ve Yaşam Merkezlerinde eğitim gören kursiyerler, pandemi kurallarına uygun bir şekilde hem sosyal aktivitelere katılıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. İlçenin değişik bölgelerinde açılan Kadın Destek ve Yaşam Merkezleri Eyyübiyeli kadınların uğrak yeri oluyor. Akabe Kadın Destek ve Yaşam Merkezi ile Şıhmaksut Kadın Destek ve Yaşam Merkezindeki kurslara katılan kursiyerler hem sosyal aktivitelere katılıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. Eyyübiye Belediyesi tarafından ilçenin değişik noktalarında hizmete sunulan Kadın Destek ve Yaşam Merkezlerinde açılan kurslara yoğun ilgi gösteren kadınlara; biçki dikiş, el sanatları, bilgisayar kursu, Kuran-ı kerim, okuma- yazma gibi alanlarda çeşitli kurslar veriliyor. Çocuklarıyla gelen kadınlar eğitimlerden faydalanırken merkezlerdeki kreşlerde de çocuklara eğitimler veriliyor.

Hem sosyal aktivite hem de aile bütçelerine katkı sağlayan Eyyübiueli kadınlar sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kadınlar,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Burada bizlere yönelik her türlü kurs var. Bizler çocuklarımızla da bu merkezlere gelip kurs alıyoruz. Çocuklarımız da kreşlerde vakit geçiriyor. İmkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49