Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesinden Grup Yürüyüş İlahi Dinletisi

Eyyübiye Belediyesi tarafından ramazan ayı kapsamında düzenlenen etkinlikler dolu dolu geçiyor. Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa Kent Müzesi önündeki alanda Grup Yürüyüş ilahi konseri düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler, çocuklara yönelik Karagöz-Hacivat, Keloğlan ve Palyaço gösterileri ile başladı. Etkinliğe aileleriyle katılan çocuklara ayrıca çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Etkinliklere Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara, gıda paketi yardımı ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Eyyübiye Devlet Hastanesinde hasta refakatçilerine iftar sofraları açan Eyyübiye Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Grup yürüyüş konserinde de bu konuya dikkat çeken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Mübarek bir ayadayız. İyilik ve hasenatların çokça yapıldığı bu ayda bizler de Eyyübiye Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ulaşıyoruz.” Dedi.

Başkan Ekinci konuşmasında, ramazan ayının maneviyatına ve Eyyübiye Belediyesi olarak bu konuda yapılan çalışmalara da vurgu yaptı. Ramazan ayının dolu dolu geçtiğini belirten Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi,”Herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Değerli hemşerilerimiz ve teşkilatımızın değerli mensupları. Evet Ramazan ayı dolu dolu geçiyor. Güzel bir şekilde geçiyor. Gündüz oruç akşam teravih ve teravih sonrasında tabi ki Şanlıurfa'da sahura kadar devam eden bir hayat bu tabi ki Ramazanın bereketi ile de birleşiyor bir araya geliyor ve tabi ki güzel bir ortam ortaya çıkıyor. Güzel bir aydayız mübarek bir aydayız, hayır ve hasenatların çokça yapıldığı duaların çokça yapıldığı bir aydayız. Böyle bir ayın da tabi ki kıymetini bilmek gerekiyor bilmeye çalışıyoruz. İlçemizde özellik ile dar gelirli insanlarımıza yönelik hepinizin bildiği gibi iftar çadırından ziyade 10 bin kişiye gıda paketleri hazırladık ve arkadaşlarımız tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılıyor bunlar. Yine Ramazan programı kapsamında Balıklıgöl Devlet hastanesinde ve Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanemizde özellik ile Acil servise gelen o hasta yakınları için günde 500 kişiye iftar veriliyor. Bu Ramazanın bereketi ile de inşallah bu tarz yardımlar Ramazan bitimine kadar devam edecek. Ama bir husus daha var çok değerli katılımcılar evet cüzler okunuyor, ibadetler yapılıyor ve birde bu tarz etkinlikler ile de o gönüllerimizdeki pası silmek adına da dini anlamda çok mesajların verildiği bu tarz programlar yapmaya çalışıyoruz. Bugünde sizi Grup Yürüyüş ile bir araya getiriyor arkadaşlar. Grup Yürüyüş’te bildiğiniz gibi 15 Temmuz sürecinde de misafir etmiştik ve orada da onları dinlemiştik ve bu tabi ki verdikleri mesaj anlamında da hakikaten herkesin istifade ettiği ve feyiz aldığı ilahi ve musiki grubu. Ben sizleri onlar ile baş başa bırakıyorum. Ben bu mübarek ayda öncelik ile rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin yardım ve hasenat, iyilik ve hasenat ayındayız. Cenabı hak iyilik yapanlardan, yardım edenlerden ve buna vesile olanlardan inşallah bizleri eyler. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan hayırlı akşamlar diliyor saygılar sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49