Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye belediyesi, yardımlarına aralıksız devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını bir bir karşılayıp, dua almaya devam ediyor. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, ilçe sınırları içinde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını bir bir karşılayıp, yüzleri güldürüyor. Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla binlerce eve çat kapı hane ziyareti gerçekleştiren ekipler, eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Hayırseverlerin de desteğiyle hane eksikliklerini gideren ekipler, vatandaşların duasını alıyor.

Kimi zaman beyaz eşya, giyim, kimi zaman da gıda ve kira yardımlarıyla, bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşlara el uzatan ekipler, ailelerin evlerinde eksik ve ihtiyaç olan buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, vantilatör, yatak, tekerlekli sandalye, gıda ve giyim yardımlarını gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48