Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi, Bayram Sınavını Başarıyla Veriyor
Namaz çıkışı vatandaşlara kurban poşeti dağıtan ekipler, kesimlerin başlamasından itibaren de kesim yerlerinde tam kapasite görev aldı.
Kurban atıklarını kesimin hemen ardından çöp araçlarına yükleyen temizlik personelleri, kesim yerlerini ve kurban kanı bulunan sokakları deterjanlı su ile yıkadı.
Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü personelinden oluşan 380 kişinin görev aldığı planlama kapsamında, kurban satış ve kesim yerleri bir an boş bırakılmadı.
Bayram süresince kurban satış ve kesim yerlerinde görev alan zabıta personeli de aynı zamanda yanıcı patlayıcı madde satışına ve ruhsatsız kasaplık faaliyetlerine karşı denetimlerine devam edecek.
Bayramın ikinci gününde de tam kadro görev başında olacak ekiplerin yarısı ise bayramın üçüncü ve dördüncü günü izinli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49