Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Dedeosman Mahallesi’nde Halkla Buluştu
Büyük kısmı arkeolojik sit alanı ve gecekondulardan oluşan Dedeosman Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların, kadın taziye evi talebini yerine getirmek için Mahalle Muhtarı Ramazan Deren ve AK Parti Mahalle Temsilcisi İsmail Deren ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Kuş, mahalleye park ve taziye evi yapımı için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Dedeosman Mahallesi’nde yaşayan hasta ve yaşlıları da evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını alan Başkan Kuş, bir vatandaşın ortopedik hasta yatağı talebinin yerine getirilmesi için de talimat verdi.
Eyyübiye’yi karış karış gezmeye devam eden Başkan Kuş, “Bugün Dedeosman Mahallemizi sokak sokak ziyaret ettik. Muhtarımızın da mahalle temsilcimizin de seçildiğimiz gün itibariyle bizden kadın taziye evi talepleri vardı. Onunla ilgili bir çalışma yaptık. İnşallah en kısa süre içerisinde Dedeosman Mahallemizin bu talebini yerine getirmiş olacağız” dedi.
Dedeosman Mahallesi’nin kendileri için çok değerli olduğunu kaydeden Başkan Kuş, Türkiye’nin en dezavantajlı mahallesi olan Dedeosman Mahallesi’nde sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini, mahalledeki hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Dedeosman Mahalle Muhtarı Ramazan Deren ve AK Parti Mahalle Temsilcisi İsmail Deren de Başkan Kuş’a teşekkür ederek, mahallenin taleplerinin yerine getirmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49