Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Evren sanayide kışlık bakım yoğunluğu

Soğuk havanın etkisini artırması ve kış mevsiminin girilmesi nedeniyle Şanlıurfa Evren sanayi sitesinde hareketli günler yaşanmaya başladı. Araçlarının kışlık bakımını yaptırmak isteyenler, oto tamircilerin yolunu tuttu.

ARAÇLARIN KIŞLIK BAKIMI YAPTIRILMALIDIR

Şanlıurfa Sanayisinde oto tamir ustası Abit Aslan; “Araçların kışlık bakımların yaptırılması can ve mal güvenliği açısından da büyük önem arz etmektedir. Araç bakımı ihmale gelmez. İster kışlık bakım ister yazlık bakım insan hayatı için son derece önemlidir. Hem araç masrafını daha da artırır hem de can ve mal güvenliğini tehlikeye atar.”dedi.

OTO TAMİRCİLERİNDEN ARAÇ SAHİPLERİNE ''KIŞ BAKIMI'' UYARISI!

Aslan "Kış geldi sürücüler araçlarına antifriz koymak zorundalar. Eksi 20 derecenin altındaki hava sıcaklıklarından sürücüler araçlarına antifriz koyduklarında daha sağlıklı bir kış geçirebilirler. Antifriz konulduğunda hortumlar, devir daim patlamaz, Aracın suyu paslanmaz. Bu gibi şeylere dikkat etmek gerekiyor. Artık bunların zamanı başladı. Biran önce herkesin antifrizini kontrol ettirip, eksik antifrizlerini tamamlatması gerekiyor. Antifrizi radyatöre koyuyoruz, radyatörün paslanmasını önlüyor. Suyumuzu koruyor, devir daimi koruyor. Antifrizi zamanında koymazsak motor kapaklarının çatlamasına neden olacak hasarlar çıkartabiliyor. Bu da müşterimizi üzebiliyor. Çok afaki durumlarda motora kadar gidebiliyor. İnsanlarımız kışın motorculara yığılma yapıyorlar. Antifriz için illa donması gerekmiyor. Antifrizin araçlarımızda 12 ay olma zorunluluğu var aslında. İnsanlarımızın bunu sadece kış olarak algılamaması gerekiyor”şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48