Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Evren sanayi sitesinde seçim başladı
Pandemiden dolayı gerçekleşemeyen ve 3 kez ertelenen Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı Olağan Genel Kurulu için bügün seçim başladı. Saat 09.00’da Vali Konağı Düğün Salonu’nda Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı iç,n yapılan seçimde mevcut Başkan Mustafa Arslan ile aday olan Halil Polat seçimde yarışıyor.
Vali Konağı Çay Bahçesi salonunda iki liste halinde gidilen seçime mevcut başkan Mustafa Arslan ve Halil Polat yarışıyor. Hafta sonu olmasına rağmen seçime yoğun katılımın olduğu görüldü. Vali Konağı Çay Bahçesi Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul için oy verme işlemi başladı.
Yaklaşık 1500 dönüm alan üzerine kurulu olan 5 bin iş yerinin faaliyet gösterdiği ve 15 bin çalışanı olan Evren Sanayi Sitesinin seçimleri pandemi dolayısıyla 3 kez ertelenmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48