Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Belli Oldu !
Pandemiden dolayı gerçekleşemeyen ve 3 kez ertelenen Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı Olağan Genel Kurulu Vali Konağı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı için yapılan seçimde mevcut Başkan Mustafa Arslan ile aday olan Halil Polat seçimde yarıştı.Hafta sonu olmasına rağmen seçime yoğun katılımın olduğu görüldü.
Adayların birer konuşma yapmasının ardından başlayan oy verme işlemleri, akşam zamanı sona erdi. Yapılan oy sayma işlemlerinin ardından 469 kişinin desteğini alan Mustafa Arslan, yeniden Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığına seçildi. Diğer aday Halil Polat ise 374 oy aldı.
Seçimin ardından bir konuşma yapan Arslan, kendisini yeniden bu göreve layık gören üyelerine teşekkür ederek, Evren Sanayi esnafının bu desteğine yapacakları hizmetle layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
Yaklaşık 1500 dönüm alan üzerine kurulu olan 5 bin iş yerinin faaliyet gösterdiği ve 15 bin çalışanı olan Evren Sanayi Sitesinin seçimleri pandemi dolayısıyla 3 kez ertelenmişti.

YÖNETİM (ASİL)

Mustafa Arslan

Sami Tatlı

Ahmet Topçu

Müslüm Tumbul

Mustafa Beyazkurt

Zekeriya Emekçi

YÖNETİM YEDEK

Vedat Taş

Halaf Kaya

Ahmet Saçaklı

Mustafa Kaya

M. Uğur Toprak

Mustafa Akdemir

İsa Naimoğlu

DENETİM ASİL

Suphi Engül

İsmail Esin

Ağa Üzümcü

Suphi Fırat

Ali Demir

DENETİM YEDEK

Osman Uçar

Abdulkadir Badıllı

Mehmet Köseler

Hasan Karagözlü

Fethi Demir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49