Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Eş zamanlı tefeci operasyonu
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin Şanlıurfa merkezli 3 ilde düzenlediği tefecilik operasyonu kapsamında gözaltına aldığı 12 kişiyi Geniş Güvenlik önlemleri altında mahkemeye çıkarttı. 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, önceki gün sabah saatlerinde tefecilere yönelik operasyon düzenledi. Gaziantep, Eskişehir, Şanlıurfa merkez ve Suruç ilçesinde 20 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Operasyonda toplamda 18 ayrı ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek senet ve tapu ele geçirildi. Gözaltına alınan 18 kişiden 12’si Emniyetteki sorgularının ardından Şanlıurfa Adliyesine sevk edildi. 4 kişinin ise hala kaçak olduğu ve arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49