Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Engelliler Halfeti Turu Yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez ve ilçede tespit ettiği 100 kişilik engeli grup ve ailelerini saklı cennet diye adlandırılan turizm ilçesi Halfeti’ye götürerek gezme ve eğlenme imkan sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı Engeliler Şube Müdürlüğü tarafından 100 kişilik engelli gurup ve ailelerini Halfeti ilçesine götürerek Engelli ve ailelerin ilk kez düzenlenen gezi programı ile Halfeti’yi görme imkanı buldu. Zihinsel Engelliler Halfeti’de tekne turu ile doğal güzellikleri keşfetti. Dubalarda yenilen öğlen yemeğiyle engelliler coştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelliler şube müdürlüğü tarafından organize edilen engelli gurupların ve aileleriyle birlikte günülerince felekten bir gün geçirdiler eğlendiler.

Eyyübiye bedensel engelliler dernek başkanı imam Karataş ve Hilvan Engelliler Dernek başkanı Ömer Faruk Köylü ve engelli üyeler; "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Üyelerimiz ve ailelerimizle çok güzel bir gün geçirdik. Halfeti ilçemizi ilk kez gürdük. Bu kadar güzel olduğunu bilmiyorduk, gerçekten saklı bir cennet muhteşem manzarası ve güzelliğiyle bizi cezp etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmasaydı bu güzel ilçemizi göremezdik, üyelerimizin maddi imkanları yok. Engelliler araçları olmasaydı engellilerimiz bu güzel imkanlardan faydalanmazdı" dediler.

Hilvan engelliler derneğinden Ozan Cuma (dengbej) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bir türküyle teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHalfetıEngellı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48