Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Engelli Ailelerine Yardım
Şanlıurfa’da Ramazan dolaysıyla Zihinsel engellilere hayırseverler tarafından gıda yardımı yapıldı. Satoğlu “Engelli Dilenci değil 1000 liraya yakın maaş alıyor”
 
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği bulunan engellilere hayırseverler tarafından gıda yardımı yapıldı. Zihinsel engelliler derneğinde hayırseverler tarafından gönderilen yardımlar zihinsel engellilerin ailelerine teslim edildi.
 
Yardımlar ile ilgili konuşan Zihinsel Engelli Müslüm Hoş” Bu yardımları bize gönderen hayırseverlere teşekkür ederiz bunları eve götürüp yemek yapacağız dedi”
 
Engelli Besi Hoş”Bu yardımları gönderenlere teşekkür ediyoruz inşallah bu yardımların devamı gelir birde dernek başkanımız Bedih Satoğlu’na teşekkür ediyoruz”
 
 
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Bedih Satoğlu yapılan yardımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada” Ramazan ayı nedeniyle işverenlerimiz elinden gelen gıda yardımlarıyla bizlere destek veriyorlar, Özellikle Mersin Bakliyat Konfederasyonu Başkan vekili Mahmut Aslan ve kardeşi Halil Aslan Engelli ailelilere dağıtılmak üzere yardım paketleri gönderdiler, bu yardım paketlerinin içi gerçekten çok zengin burada amaç onların hayrını hasenatını  yaptıkları hayırları açıklamak değil, fakat örnek bir davranışı kamuoyuna duyurmaktadır. Bu arkadaşların görüntüye ihtiyacı yok ama bazı insanların gözü var ama görmüyor, kulağı var işitmiyor, parası var harcamıyor böyle insanlarımıza örnek  bir davranış olması için söyledik.
 
“Bazı Dernekler var Özürlü Kardeşlerimi Kullanıp Para Topluyor”
 
Hiçbir engellimiz dilenci konumunda değildir. Buda böyle bilinmeli bazı dernekler var   özürlü  kardeşlerimizi kullanarak toplumdan yardım talebinde bulunuyor. Bu gerçekten çok üzücü bir olay artık hiçbir engellimiz dilenci konumunda getirilme gayesi ile hiçbir dernek başkanımızın yardım toplamasını istemiyoruz, çünkü Engelli kardeşlerimiz hem 720 lira   evde bakım parası alıyorlar hemde 250- 300 lira civarında para alıyorlar, tekrar belirteyim hiçbir engellimiz  dilencimiz konumunda olmamalı, olamayacaktır buna da müzede etmeyeceğiz bu yardımı gönderen kardeşlerimize Allah daha hayırlı işler nasip etsin bol kazanç versin ki engelli kardeşlerimizi unutmasınlar dedi.”
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49