Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Emniyetten Kaçakçılara Darbe
 Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele müdürlüğü ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor
  
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ve kaçakçılık suçları ile ilgili olarak yürütülen operasyonlar kapsamında tırlarda yapılan aramalarda; V.D isimli şahıstan 386  adet Gümrük Kaçağı Cep telefonu ile (550) adet cep telefon bataryası ele geçirildi. H.T. ve İ.A. isimli şahıslardan 150 koli içerisinde 7.500 karton makaron ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan 2 şüpheli şahıs yakalanmış, 2 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.İ.H.D isimli şahıs yakalanmış, farklı beyanlarla yurda ithal ettiği Toplam 322 koli içerisinde 3.864 adet gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen su ısıtıcısına el konulmuştur.
 
 
Yine dün sabah Mardin-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapılan operasyonda 48 kilogram esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan A.A. ve E.B. isimli 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48