Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Elini makineye kaptırdı
Şanlıurfa’da isot çekiminde çocuk elini biber çekme makinesine kaptırdı.

Olay öğle saatlerinde Süleymaniye mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre  13 yaşındaki Ö.K isimli çocuk dükkanda kimse olmadığı bir anda  biber çekme makinesiyle oynarken sağ elini  biber çekme makinesine kaptırdı. çocuğun feryadı üzerine çevredeki komşuları ve ailesi tarafından sağlık ekiplerine haber verildi.Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve Şanlıurfa belediyesine İtfaiye Müdürlüğüne bağlı kurtarma ekipleri intikal etti.
 İtfaiye ekipleri yaptıkları özverili bir operasyonla 13 yaşındaki çocuğu elini kaptırdığı biber çekme makinesinden kurtardı..
  
Kurtarma ekibinin büyük bir operasyonla kurtardığı 13 yaşındaki Ö.K isimli çocuk daha sonra ambulansla Mehmet Akif İnan araştırma ve uygulama hastanesine kaldırıldı. 3 parmağı kesilen Ömer K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken kesilen parmaklar yerine dikilmesi için Ömer K. ameliyata alındı. olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48