Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Ekiplerden Halk Sağlığına Yönelik Genel Denetim

Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığına yönelik ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Ekipler, ilçe genelinde faaliyet yürüten market, fırın, lokanta, pastane ve et marketlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Kontrollerde, lokanta, pastane ve et marketlerinde temizlik kuralları, fırınlarda ekmek gramajı ve marketlerde ise etiket fiyatlarını denetledi.

Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Alo 153 Zabıta şikayet hattımıza gelen tüm şikayetler takip edilmiş, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı ve rahatı için tüm tedbirler alınmaktadır. İzinsiz satış yapmakta olan seyyar satıcılara ve işportacılara müdahaleler yapılmıştır. Fırınlarda eksik gramaj ile satış yapan fırıncıların ürünlerine konulmuş olup, haklarında cezai işlem uygulanmıştır. Halkımızın sağılığına yönelik denetimlerimiz her gün rutin olarak devam etmektedir.” İfadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49