Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Sık Sık Yetim ve Öksüzlerle Bir Araya Geliyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yıllardır yetim ve öksüzlere yönelik faaliyet yürüten Ay Işığım Yetim ve Öksüz Derneğine yardımlarını sürdürüyor. Yaklaşık 12 yıldır yetim öksüz ve dul vatandaşlarımızın umudu olan Ay Işığım Yetim ve Öksüz Derneğine yardımlar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de sık sık derneği ziyaret edip yetim ve öksüzlerle bir araya geliyor. Son ziyaretinde Dernek yetkilileriyle devam eden çalışmalar konusunda istişare eden Başkan Ekinci, yanındaki ilgililere Ramazan Bayramı öncesi 200 yetim ve öksüz çocuğun giydirilmesi talimatını verdi. Ayışığım Derneği’nin bir başarı hikayesi olduğunu belirten Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi olarak derneğimizin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Derneği ziyaretinde açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Ayışığım Derneği’ni ziyaret ettik bir. Bir başarı hikayesi olan ve gönüllü kardeşlerimizin bin bir emekle kurumsallaştırdığı Ayışığım Derneği ilimizdeki yetimlerin umudu, boynu büküklerin tek tesellisidir. Her zamankinden çok daha fazla yanlarında olacağız. Ay Işığım derneği gerçekten yetimlere ışık saçıyor. Her yıl gerek dini bayramlarda gerekse önemli günlerde bu tarz programlar düzenliyorlar. Diğer taraftan ise yılın 365 günü yetimler ile beraber geçiriyorlar. Yetimlerin talepleri, ihtiyaçları konusunda desteklerini sağlıyorlar. Aldığım bilgiye göre büyük bir bütçe ile sadece Eyyübiye İlçesinde 1000'e yakın yetim aileye destek veriyorlar. Bizler de gücümüz nispetinde onların yanında olmaya çalışıyoruz. Öncelikle Rabbim onların yardımcısı olsun. Ay Işığım derneğini kuranlar, destek verenler, katkı sunanlardan Allah razı olsun. Özellik ile İlçemiz açısından baktığınızda nüfusun %70'inin dar gelirli ve fakir fukara ailelerin olduğu yerde bu tarz derneklerin çalışmaları bizlerin de yükünü hafifletiyor. Bundan sonraki süreçte de çok değerli kardeşlerimin yanında olacağız Allah onlardan razı olsun. Ramazan ayındayız. Ramazan ayı paylaşmak ayıdır. Buradan sesleniyorum zekatını vermek isteyenler, maddi durumu iyi olup katkı vermek isteyenler bu kurumsallaşmış derneklerimize destek versinler. Emin olsunlar ki yapacakları katkı, yapacakları zekat, en hızlı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine en güvenilir şekilde ulaşacaktır. Ben bundan sonraki süreçte de Ay Işığım Derneğinin maddi ve manevi yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. “dedi.

Ay Işığım Dernek Başkanı Mehmet Nail Çiftçi de Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek,” Kıymetli Başkanımız sağ olsun bizleri yalnız bırakmadı. Açtığımız markette bizleri ziyaret etti. Marketimizde 1000 aile buradan günlük gıda ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu derneğimize sayın Başkanımızın çok önemli desteği var. Bugün de giyim mağazamıza geldi ve gerekli desteği sağladı. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48