Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Şehit Ailesini Umre'ye Gönderiyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfalı şehit Muhammed Cihangir Çubukçunun ailesini, kendi imkânlarıyla umreye gönderiyor. Suriye’nin Afrin kentinde yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında PKK/YPG'li teröristlerin tanka düzenlediği saldırıda şehit olan Eyyübiye nüfusuna kayıtlı Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçunun ailesini kendi imkânlarıyla umreye gönderiyor. Şehidi vefatından önce ailesini umreye göndermek istediği bilgisini, şehidin taziyesinde tesadüfen şehit Muhammed Çubukçunun annesinden öğrenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci durumu eşi Mehmet Ekinci’ye aktarınca Başkan Ekinci anında devreye girdi. Şehidin ailesini kendi imkânlarıyla umreye göndermek için girişimlere başlayan Başkan Ekinci’nin bu davranışı aileyi de duygulandırdı. Vatanı, milleti ve bayrağı için cephede mücadele ettiği sırada teröristler tarafından şehit edilen Muhammed Cihangir Çubukçunun, belki de son arzularından biri olan ailesini umreye gönderme isteği de hayata geçmiş oluyor.

Haberi duyan şehidin anne Yasemin Çubukçu, Başkan Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci’ye teşekkür etti. Anne Çubukçu,” Allah kendilerinden razı olsun. Tesadüfen gelişen bir olaydı. Acımızı bir nebze de olsa hafifletmek isteyen Başkanımızdan ve eşinden Allah razı olsun. Oğlumun da şehit olmadan önce böyle bir arzusu vardı. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48