Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Ekinci, öğrenicilerle mevlid kandiline katıldı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Ev’ler Spor Salonlarında eğitim gören öğrencilerle birlikte Eyüp Peygamber Camii’ndeki Mevlid Kandili programına katıldı. İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren Ak Ev Spor Salonlarındaki öğrenciler için hazırlanan, ‘Peygamber Sevgisi’ ve ‘Çanakkale Ruhu’ isimli program Eyüp Peygamber Camii’nde yapıldı. Eyyübiye Belediyesi Ak Ev Spor Salonları öğrencilerinin yoğun katlım gösterdiği program, yatsı namazından sonra başladı ve yaklaşık 2 saat sürdü. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin açılış konuşmasıyla başlayan programda Milli Parklar Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, gençlere Peygamber efendimizin hayatı ve sevgisi ile vatan, millet ve bayrak sevgisi hakkında bilgiler verdi. Salavatlarla sona eren programda gençlere seslenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediye olarak her türlü kötü alışkanlıklardan uzak, vatanına ve bayrağına saygılı ve sevgili gençlik yetiştirdiklerini belirtti.
Programa yoğun katlım gösteren gençlere hitap eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yarının teminatı olan gençliğe verdikleri öneme değindi. Başkan Ekinci,” Bugün Eyüp Peygamber camisindeyiz. Gençlerimizin yoğun katılımıyla programımızı icra ediyoruz. Bu yoğun katılım aslında bir manada geldiğimiz seviyeyi de gösteriyor. 15 yıl önce bir kamu kurumumun camide program yapması çok farklı anlaşılırdı. Ama geldiğimiz zaman diliminde ve geçtiğimiz süre içinde, bu milletin içinden çıkan ve milletin hassasiyetini bilen insanların oluşturduğu çalışmalar sonucunda artık her yerde milli ve manevi değerlere haiz gençlik yetiştirmek amacıyla bu tür çalışmalar rahatça yapılmaktadır. Bu programımız da bunlardan biri. Böyle bir makamda sizlere bir şeyler anlatmak ve aktarmak mutluluk verici. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Siz dinini bilen gençler olarak inşallah büyüyüp yarının aile reisleri olacaksınız. Yarınlar da inşallah sizlerin bu duruşunuzla daha da yükselecektir. “de

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49