Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Ekinci, Muhtarlarla Buluştu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle, Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Muhtarların, vatandaşın dertleriyle dertlenen, vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören ve lokalde demokrasinin temel taşlarından olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının gününü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret kapsamında muhtarlara da seslenen ve çağrıda bulunan Başkan Ekinci, 25 Ekim’de İç İşleri Bakanlığıyla birlikte yürütülecek olan Muhtarlara yönelik eğitim seminerine tüm muhtarları davet etti. Eyyübiye Belediyesi olarak seminere ev sahipliği yapacaklarını da belirten Başkan Ekinci, seminerin ilk olma özelliği taşıdığını da sözlerine ekledi.

Muhtarların sorumlu oldukları bölgedeki vatandaşların devlet kurumlarıyla ilişkilerinin sağlanmasındaki önemine değinen Başkan Ekinci,” Sayın cumhurbaşkanımızın geçen yıl 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili bir çalışması oldu. Bu çalışmayla birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanacak. Bu vesile ile Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanımız ve Mahalle Muhtarlarımız bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Muhtarlar yerel anlamda demokrasinin temel taşlarındandır. Vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi görürler. Biz onları mesai arkadaşı olarak görüyoruz. Mahalleler ile ilgili talepler onlardan taraf geldiğinde anında çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Netice itibariyle onlar da mahallelerine hizmet götürmek istiyorlar. Bizler de belli bir plan ve program çerçevesinde bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yine muhtarlarımızın ziyareti vesilesiyle bir duyuruda bulunmak istiyorum. 25 Ekim günü İçişleri Bakanlığından Daire Başkanlarının katılımıyla muhtarlarımıza yönelik bir eğitim semineri düzenlenecek. Bu eğitim seminerine tüm Eyyübiyeli muhtarlarımızı bekliyoruz. Diğer muhtar muhtarlarımız da bu eğitim seminerimize katılabilirler. Onları da bekliyoruz. Bu muhtarlara yönelik yapılacak olan ilk seminer. İç İşleri Bakanlığıyla ortaklaşa düzenliyoruz. Ben bir kez daha 19 Ekim Muhtarlar günün kutluyor, tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum. “ dedi.

Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ise,” Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize minnettarız. Bizler de 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci’yi, Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanlığı ve Yönetim Kurulu olarak başkanımızı ziyaret ettik. Başkanımızın muhtarlarımıza olan ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar diliyorum. “ şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49