Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Dünya Sabır Etkinliği 12.cisi düzenlendi
 ABDULLAH YİĞİT

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Eyyüp Nebi beldesinde 12.'si düzenlenen Uluslararası Sabır etkinliği görkemli bir şekilde kutlandı.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ticaret ve Sanayi odası başkanı Sabri Ertekin , Ak parti Şanlıurfa Milletvekilleri,Eyyübnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ,Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ,il Emniyet müdürü Mehmet Likoğlu ve çok sayıda daire amirleri katılımı ile yapıldı .

Etkinlikte  önce Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç ,Ak parti Şanlıurfa milletvekilleri ,Eyyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ,Ticaret ve sanayi odası başkanı Sabri Ertekin ,Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve beraberindeki heyet binlerce konuklara sabır pilavı dağıttılar .

Açılış konuşmasını Eyyüpnebi Belediye başkanı Mehmet Yıldırım yaptı “sabır diyarında bu yıl 12’cisi düzenlediğimiz dünya sabır günü inancımızın, kültürümüzün en önemli parçası olan ve tüm insanlığın ihtiyacı olan sabır kültürünün tanıtılması ,sevdirilmesi ,yaşatılması ve kitlelere ulaştırılması amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğimize hoş geldiniz .

Sabır yüce rabbimizin bir nimeti gibi şükür etmeye değer bir vergidir .sabır yüce Allahın isimlerinden ve bir çok peygamberin ortak vasfıdır .

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise Hz. Eyyup peygamberin sabrı hepimize örnektir biz hepimiz çalışmamız lazım artık bu ülkede halkın sorunu kalmamıştır biz Viranşehir ilçesinde köy yollarımızın asfaltlamasını devam ediyoruz yakın zamanda köylerimizin sorunu kalmayacaktır bu etkinliğin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Dünya sabır ödülleri dağıtımı ödül sahiplerine verildi.

En ilginç olan ise 95 yaşındaki Hınıs Ercan ninenin süpürgesi ile gelip ödülü alması oldu. Mustafa Demirci ilahi konseri ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49