Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Dr. Öğretim Üyesi  Mehmet Kolu da Şanlıurfa'dan ayrıldı

Harran Üniversitesi Hastanesi'nden radyoloji uzmanı olarak görev yapan ve başarılı çalışmaları ile hastaların takdirini toplayan Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Kolu Şanlıurfa'dan ayrıldı. Şanlıurfa'da ayrılan Dr. Mehmet Kolu'un küskün ayrıldığı iddia edildi.

Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek," Mehmet hocam çok kıymetli bir hekim ve çok iyi bir insan...Siyasilerimiz, rektör hocamız, dekan bey ve biz kalması için gayret gösterdik. Yanında olduk ve mümkün olduğu kadar imkan sağladık. Elbette herşey dört dörtlük değil ama yönetim olarak hepimiz destek olduk. Memleketine yakın olmak istediğini söyledi.Mehmet Kolu hocamın yolu ve bahtı açık olsun. Gittiği heryerde güzel işler yapacağına inanıyorum"dedi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Vildan Polat ise "Üzgünüm bende ikna edemedik sorun çözmeye hazırdık. Hocamız ısrarla kendi memleketine yakın üniversiteye gitmek istedi. Emin olun herkes ikna etmek çok çabaladı. Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Izolli faruk 3 yıl önce

Cok yazik cok yazik urfa urfa olali böyle bir doktor gelmwdi. Ey hastane yönetimi ey vali bu memlekette neler oluyor. Neden MEHMET hoca gitti. Of urfa off sahipsiz memlekettim urfa. Mehmet hocam yolun açık olsun. Sen harika bir doktorun.

banner24

banner49

banner48