Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Dövizdeki artış yedek parçaya yansıdı
Doların yükselişinin vatandaşı ve esnafı olumsuz etkilemeye devam ettiğine dikkat çeken Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi esnafı Ali Demir, otomobilde yedek parçaların çoğunun ithal olduğundan dolayı dövizdeki aşırı artışın da oto yedek parçalarının fiyatlarının artmasına neden olduğunu belirtiyor.
Büyük ve küçük araç yedek parça esnafı Ali Demir “Şu an işyerlerimizi yeni açmaya başladık, ama yedek parça fiyatları dolara endeksli olduğu için sürekli değişiyor” dedi.
“FİYATLAR YÜZDE 70 ARTTI”
Yedek parça fiyatlarında yaklaşık yüzde 70 arttığını da ifade eden Esnaf Demir: “Şuan bir parça 10 TL’yse daha önce 5 TL yüzde 70 bütün parçalarda fiyat artışı oldu buda bütün Türkiye genelini etkiledi sadece evren sanayi esnafını etkilemedi” diye konuştu.
“ÇEVREYOLUNUN AÇILMASINI İSTİYORUZ”
Son olarak yetkililerden çevreyolunun açılması için çağrıda bulunan Ali Demir: “Son olarak Şanlıurfa valimizden, büyükşehir belediye başkanımızdan çevre yolu çalışmasından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz ama biran önce açılmasını da temenni ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48