Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Dolarlar havada uçuştu
Şanlıurfa'da, Şeyhanlıoğlu Aşireti'ne mensup işadamı İsmail Şeyhanlıoğlu ile Emine Öztürk'ün düğün Ceylanın Güzel türküleriyle evlendiler.
Şeyhanlıoğlu Aşiretine mensup İş Adamı Hasan Şeyhanlıoğlu’nun büyük oğlu iş adamı İsmail Şeyhanlıoğlu , Gaziantepli iş adamı Abdi Öztürk’ün kızı Emine Öztürk  ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.
Şanlıurfada bir Otel’de gerçekleşen düğün törenine, Katılanlar arasında, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Belediyesi Başkan Yardımcılarından Emin İzol, İbrahim Güllüoğlu, Adana Eski Milletvekili Cevher Cevheri, çok sayıda iş adamı ve bürokrat katıldı.
Yaklaşık bin kişinin katıldığı düğünde davetliler, piste çıkarak dans eden gelin ve damadın başına dolar atmak için birbiriyle yarıştı. Türkücü Ceylan'ın sahne aldığı Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde halayların çekildiği düğünde davetliler, çift ile oynayanların başına 1'er dolarlık banknotlar savurdu. Düğünde havaya atılan dolarlar, görevliler tarafından yerlerden toplanarak, isteyenlere 1 lira karşılığı verildi..
Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu’nun kıydığı nikahta gençlerin şahitliğini Adana Eski Milletvekili Cevher Cevheri, İş Adamları İmam Aslan, Osman Bucak, Ahmet Bucak, Cuma Öztürk ve Mehmet Öztürk yaptı.
 Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda davetliler, gelin ve damada takı takma töreni ile sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49