Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Doğum hastanesinde ölen işçinin ailesine aylık
Geçtiğimiz günlerde çalıştığı hastanenin asansörüne sıkışarak  hayatını kaybeden 52 yaşındaki taşeron işçi Halil Düğer'in ailesine 1 günde Dul ve Yetim aylığı bağlandı.
 14.10.2013 tarihinde elim bir kaza sonucu asansörde sıkışarak hayatını kaybeden 52 yaşındaki taşeron işçi Halil Düğer'in ölüm haberini alan Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kaşif Kılıç, Aile ile irtibata geçerek 22.10.2013 tarihinde aileye dul ve yetim aylığı bağlanması için Tahsis servisine talimat verdi. Talimat üzerine 22.10.2013 tarihinde aylık talebi alınan Hayatını Kaybeden 52 yaşındaki taşeron işçi Halil Düğer'in Eşi Huriye Düğer ve 9 ile 5 yaşları arasındaki 3 çocuğuna Dul ve Yetim aylığı 1 gün sonra bağlanarak 23.10.2013 tarihinde İl Müdürü Kaşif Kılıç tarafından aileye yapılan taziye ziyareti esnasında aylık bağlanma belgeleri elden verildi.
Taziye ziyaretinin ardından açıklama bulunan Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, SGK İl Müdürlüğü, ölen işçi Halil Düğer’ in eş ve çocuklarının mağdur olmaması için gerekli çalışmaları hızlandırarak, aileye 1 günde Dul ve Yetim aylığı bağlandığını belirterek,  Sosyal Güvenlik Kurumunun kara gün dostu olduğunu ve bu gibi acı günlerde her zaman vatandaşımızın yanında olduğunu söyledi. Ayrıca İl Müdürü Kaşif Kılıç, Sigortalı olmanın çok önemli olduğunu vurguladı.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48