Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates

Bu haber kez okundu.

Divanyolunun Çehresi Değişti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Koruma ve Denetleme (KUDEM) Müdürlüğü, kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesinde başlatılan cephe iyileştirme çalışması hızla devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Balıklıgöl, Haşimiye Meydanı, Yıldız Meydanı ile Kapaklı Pasajı arasında Divanyolu'nda yapılan cephe iyileştirme çalışmalarını inceledi. Cephe düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Çiftçi, esnafla sohbet edip yapılan çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Divanyolunda bulunan işyerleri, binalar ve tescilli yapılar aslına uygun olarak düzenleme çalışması yapılıyor. Proje kapsamında; tente, tabela ve dış cephe boyamada Divanyolu Caddesinde standart uygulama yapılırken, Divanyolu caddesinde görüntü kirliliği ortadan kalkmış olacak.

ESNAFTAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Kenti gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok gezdiği Balıklıgöl ile Kapaklı Pasajı arasındaki Divanyolu caddesinde bulunan esnaflar cephe iyileştirme çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. Yıllardır çarşıya bakım yapılmadığını anlatan esnaflar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Çarşımıza farklı bir güzellik ve renk kattı. Cephe iyileştirme çalışmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye esnafa verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49