Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Diş hekimlerini teorik ve pratik eğitimi verildi

Prof. Dr. Raif ERİŞEN tarafından verilen eğitime çok sayıda Diş hekimi katıldı. Teorik eğitimin yanı sıra Tüm Hekimlere pratik olarak ta gösterildi. Prof. Dr. Raif ERİŞEN ; Şayet idarenin uygun gördüğü zamanlarda hekimlerinizi İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde pratikte el becerilerini geliştirmeleri için ağırlayabileceklerini söyledi.

Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Ömer Ufuk YETKİN; "Bu eğitimler ile gelişen teknolojiyi ve bilim alanında yenilikleri takip etmek, bilgilerimizi tazelemek, ayrıca kurum olarak birlik beraberliğimizi pekiştirmeyi hedeflemekteyiz. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim dalı Başkanı Prof. Dr. Raif ERİŞEN ’in ilimize gelip Endodonti konusunda eğitim vermesi bizim için çok önemli bir eğitimdi. Hocamıza buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum. "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49