Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Dikkat at çıkabilir!

Şanlıurfa- Akçakale Karayoluna çıkan başıboş atlar, tehlike saçmaya devam ediyor. Karayolu üzerinde ve kenarındaki boş arazilerde yaşamlarını sürdüren atlar, zaman zaman karayoluna gruplar halinde aniden çıkmaları araç trafiğini tehlikeye sokarken, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. Karayolu üzerindeki köylülerin başıboş olarak bıraktığı atlar, özellikle geceleri trafik kazalarının meydana gelmesine neden oluyor. Uğurlu mahallesinde daha önce Atların yüzünden bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.

Atların aniden yola çıkmasından endişe duyduklarını dile getiren sürücüler, “Yetkililerin bir şekilde Köylülerin bıraktığı başıboş atlara çözüm bulmalı. Bu yolda adeta canımız Allah'a emanet gidip geliyoruz. Nereden çıkacağı belli olmayan bu hayvanlar insanların hayatını karatıyor” dediler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSanlıurfaYolAkcakaleAt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49