Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Destici'den Büyükşehir'e Ziyaret
Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Destici ile başkanlık makamında bir süre sohbet etti.
Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi Protokol salonuna geçen Başkan Nihat Çiftçi ve Genel Başkan Destici, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.
ÇİFTÇİ: ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Büyük Birlik Partisinin Genel Başkanı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı ziyarette bulundular. Bu ziyaretten dolayı Şanlıurfa halkı olarak kendilerine teşekkür ederiz. Gerek vatanımız gerekse de şehrimizle ilgili tüm partiler noktasında milli manevi düşünen ve siyaset yapan bir Genel Başkanlığımız. Ziyaretlerinde Şanlıurfa'mız hakkında konuştuk" şeklinde konuştu.
GENEL BAŞAN DESTİCİ; BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR
Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyetli ifade eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şanlıurfa programımız kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza ziyarette bulunduk. Hassasiyetleri, ev sahipliği için Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyulan günlerin içerisinden geçiyoruz. Suriye'de yaşanan olumsuz gelişmelerde evlerinden topraklarından edilen kardeşlerine ev sahipliği yapıyor. Belediye Başkanımızın verdiği bilgiye göre Şanlıurfa 500 bin Suriyelinin üzerinde mülteci kardeşimiz var. Tabi Şanlıurfalı kardeşlerimiz onlara muhacir olarak ev sahipliği yapıyorlar. İnşallah bu kardeşliği kimsenin bozmasına da fırsat vermediğimiz gibi bundan sonrada vermeyeceğiz. Tabi Şanlıurfa Türkiye'nin birlik hamlesinde çok büyük önem arz eden bir şehrimiz. Türkiye'nin terörle mücadelesinde de katkı veren bir şehrimiz. Vatan, millet ve inanç duyguları çok yüksek olan insanlarımızın yaşadığı bir şehir. Aynı zamanda da ülkemizin etnik farklıları ile vurmak isteyenlere de buradaki yapımız tokat niteliğinde cevap bulmaktadır. Büyükşehir Belediyemiz Belediyecilik anlamında güzel çalışmalara imza atmaktadır. Çalışmalarına da rabbim yardımcıları olsun" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49