Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Demirkol, vatandaşlarla bir araya geldi

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, her pazar günü olduğu pazar mesaisinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sultan Fatih Mahallesindeki Ali Şelli Parkında, güneşli havayı fırsat bilerek vakit geçiren vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol, yapılan çalışmalarla ilgili de vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlardan gelen talepleri alarak, ilgili müdürlüklere çözümü için talimat veren Başkan Demirkol, oyun alanındaki çocuklarla da sohbet etti.

Parkta yapılan akvaryum ve engelli şarj dolum istasyonu ile peyzaj düzenlemelerini de yerinde inceleyen Başkan Fevzi Demirkol, incelemelerini tamamladıktan sonra parktan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48