Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Costa Brava Şampiyonları
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 263 takımın mücadele ettiği ve İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Costa Brava Turnuvasından şampiyon dönen Anadolu Spor Akademisi Şanlıurfa Futbol Takımının oyuncularını ve yöneticilerini makamında kabul etti.
 
Spor Toto Teşkilatı ve Şanlıurfa Valiliğinin katkılarıyla katıldıkları turnuvada Hollanda, Fransa, Danimarka ve Norveç’ten gelen takımlarla yaptıkları mücadeleleri farklı skorlarla kazanan futbolcuları ve hocalarını tebrik eden Vali Güvenç, başarılarının ilerleyen yıllarda da devam etmesi dileklerinde bulundu.
 
El birliğiyle ve çok küçük desteklerle bu gençlerin geleceğe hazırlanabileceğini ifade eden Vali Güvenç: “Dünyanın en yetenekli insanı bile olsanız, eğer kendinize bakmazsanız, antrenman yapmazsanız, beslenmenize dikkat etmezseniz, iyi hocalarla çalışmazsanız başarı gelmez. Bu yüzden bunun planlamasını Spor İl Müdürümüzle konuştuk. Spor salonumuzda bu gençlerimize özel bir bölüm ayrılacak. Hepsinin lisansı tek takım olarak çıkarılacak. Biz de onlara bütün Şanlıurfa olarak destek vereceğiz” dedi.
 
Bu çocukların birçoğunu altı yedi yıl sonra çok daha önemli takımlarda futbol oynarken izleyeceklerini de sözlerine ekleyen Vali Güvenç, bu süreçte gençlerin eğitimlerine de devam etmeleri gerektiğini ve onların yetişmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü aracılığıyla her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti. Vali Güvenç, bu desteklerle birlikte ilk hedefin de önümüzdeki yıl Temmuz ayında yine Barcelona’da yapılacak olan turnuvaya hazırlanmak olduğunu belirtti.
 
13 ülkeden 263 takımın katıldığı Costa Brava Futbol Turnuvası'nda U-13 kategorisinde tüm maçlarda galibiyet alarak şampiyon olan Anadolu Spor Akademisi Şanlıurfa Futbol Takımı ilk olarak GAP Arena Stadında oynanan Şanlıurfaspor-Boluspor maçı öncesinde kupalarını ve madalyalarını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek’ten aldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49