Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Çölyak Hastalarına Müjde: Rapor Süreleri Uzatıldı, SGK Ödemeleri Artırılıyor

Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine ilişkin kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan," TBMM çölyak araştırma komisyonunda aylarca görüşmeler yapıldı . Bir çok sorun görüşüldü ve rapor haline getirildi, şimdi Çölyak hastalarıyla bazı güzel haberleri paylaşmak istiyorum. Çölyak hastalığında, 1 yıl süreli raporlar düzenleniyor. SGK bu raporun geçerlilik süresini 3 yıla çıkardı ve kişilerin durumu ve yaşına göre 46 ile 120 lira arasında verilen ücretler de artırılması için çalışmalar sürüyor, inşallah en kısa sürede çözülmesini bekliyoruz"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49