Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Çocuklar, Haliliye Belediyesi İle Sporla Tanışıyor
Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki Tekvando Kursu gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın spora ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sportif çalışmalarını devam ettiriyor. Her alanda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi bünyesindeki Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezindeki Tekvando Kursu ile şampiyon sporcular yetişiyor. Lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren bu kurslara gençlerin ilgisi büyük olurken, eğitimler ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kurslar ile hem sporla tanışma şansı yakalayan gençler, hem de hobi edinerek kaliteli zaman geçiriyor. Verilen eğitimler ile sporun dallarıyla tanıştıklarını ve hoş zaman geçirdiklerini ifade eden gençler, sağlanan imkânlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Öte yandan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kurslar için yeni kayıtların devam ettiği ve 7- 14 yaş grubuna yönelik müracaatların spor merkezlerinden alındığı belirtildi. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kuracağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49