Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Cinayet Zanlısını Kaşları Ele Verdi
Van Başkale de 2 kişinin ölüme sebep veren cinayet zanlısı  Kadın kılığında kadın kimliğiyle Şanlıurfa Otogarında elbise değiştirirken yakalandı.
 
Başkale'ye 30 kilometre uzaklıktaki Azıklı köyünde yaşayan 60 yaşındaki Ramzi Şahin, Van'dan gelen misafirini uğurlarken, köy meydanında arazi anlaşmazlığı nedeniyle daha önce aralarında husumet bulunan Fesih Atalay  ile karşılaştı.
 
İkili arasında çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Fesih Atalay beraberinde getirdiği kaleşnikof marka uzun namlulu silahla Şahin'e ateş etti. Şahin, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, araya girmeye çalışan misafiri İbrahim Şenol da ağır yaralandı. Köylüler tarafından Başkale Devlet Hastanesine kaldırılan Şenol, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Yaşanan cinayetin ardından kayıplara karışan Fesih Atalay bugün İstanbul’a gitmek için geldiği Şanlıurfa’da girdiği kadın kıyafetleriyle kaşından şüphelendirdiği görevliler tarafından yakalandı.
Alınan bilgiye göre Fesih Atalay isimli şahıs Şanlıurfa Terminalinde Kara çarşaflar içerisinde terminal içerisinde gezerken görevlilerin kaşının erkeğe benzemesi sonucu şüphelenerek takip etmesiyle başladı.
 
Terminal müdürü ile görüşen görevliler Güvenlik kamerasıyla söz konusu şahısı takibe aldı. Kameraları inceleyen görevliler burada Fesih Atalay’nın kadın kılığında geldiği terminalde otobüslerin ardında kıyafetini çıkarması üzerine Terminal görevlileri oturduğu bekleme salonunda yakaladı.
Yakalanan Fesih Atalay daha sonra olay yerine çağrılan Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin şahısın GBT sorgusunda 05.07.2013 Tarihinde Van Başkale’de 2 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı.
 
Şanlıurfa Asayiş Şube müdürlüğüne alınan ifadesinin ardından Fesih Atalay adliyeye sevk edildi.
Öte yandan Şanlıurfa Terminalinde yaşanan olaylar Güvenlik kamerasına yansırken olayı anlatan Terminal Şube Müdürü Sedat Küçük” terminalde görev yapan personellerimizden biri şahsın çarşaflar içerisinde iken dikkatini çekmiş ve kaşlarının erkeğe benzediğini bize söyledi. Bizde kameralarla kendisini takip ettik ve kıyafetini çıkarması üzerine terminalde beklerken yakaladık. Polis ekiplerini çağırdık geldi. Şahsın 2 kişiyi öldüğü ortaya çıktı ve üzerinde kadın kimliği çıktı. Şahıs Şanlıurfa’dan İstanbul’a gidecekti. Biz Terminalde görevlilerimize ve Belsan çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru için her zaman dikkatli çalışıyoruz diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49