Öne Çıkanlar sanlıurfa Vali Erin urfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Cinayet zanlısı İsot tarlasında yakalandı
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişinin hayatını kaybettiği olayın faili Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde isot tarlasında çalışırken JASAT ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) 2008 yılında, Adıyaman ili Kahta İlçesinde Hasköy ve Eskitaş köylerindeki iki aile arasında meydana gelen ve (3) kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayı faillerinden olduğu belirlenen ve olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren R.A.(40) yı yakalamak için bir çalışma başlattı. 14 yıldan beri kaçmakta olan ve Adıyaman Ağır Ceza Mahkemesince aranan firari şahıs hakkında JASAT tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda, firari şahsın son olarak Şanlıurfa ili Hilvan İlçesindefarklı bir kimlikle yaşadığı, çiftçilik ve ticaretle uğraştığı belirlendi. Uzun bir takipten sonra JASAT Ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonla firari R.A. yı biber tarlasında çalışırken kıskıvrak yakaladı. Şaşkınlık içinde kalan firari şahıs, kendisini N.A. olarak tanıttıysa da JASAT Ekiplerini kandıramadı ve yapılan parmak izi ve kimlik araştırması sonunda kendisinin R. A. olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48